Winkelwagen

0 artikelen

€ 0

Doneer direct

Jij wilt liever direct doneren aan het goede doel? Dat kan natuurlijk ook.

Over Make-A-Wish Nederland

Fijn dat je Make-A-Wish Nederland wilt helpen met Good4Funds!

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiƫnt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Good4Funds

Deze Make-A-Wish Nederland actie-webshop maakt het mij mogelijk om via een persoonlijke inzet, unieke eigen producten te verkopen, waarvan de opbrengst niet naar mij zelf, maar aan Make-A-Wish Nederland wordt gedoneerd.

Wil jij zelf ook een eigen actie-webshop starten voor SOS Kinderdorpen? Registreer direct een eigen actie-webshop op de Good4Funds website, upload je eigen foto's, tekeningen of ontwerpen, gebruik onze leuke online foto-editor, lanceer je actie-webshop en help Make-A-Wish Nederland aan nog meer donaties.